Hoe gaat dat bij jullie thuis? gemist? | Gids.tv

Hoe gaat dat bij jullie thuis? gemist?
Informatief, Human Interest, Levenswijze

NPO 1
2022-08-17 19:03:00

Uitzending van Hoe gaat dat bij jullie thuis? gemist?

Hoe gaat dat bij jullie thuis? Seizoen 1 - Aflevering 8 van 15 - Familie Sont versus Van Zwol - EO Sanne woont samen met haar twee meiden in Amsterdam. Regelmatig duiken ze de stad in om te genieten van een lekkere lunch of om te shoppen. Sanne is succesvol online marketeer en staat altijd aan. Ze zou best wat meer structuur willen inbouwen. Maar, hoe doe je dat? Jeanine woont met haar man en vier kinderen in Zuidwolde en is juist heel zuinig. Niet omdat er weinig geld is, maar omdat ze zorgzaam om wil gaan met de aarde. En hoe goed dat ook is, ze mist het soms wel om spontaan iets leuks te ondernemen. Wat kunnen de moeders van elkaar leren?
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Uitzending van Hoe gaat dat bij jullie thuis? gemist? Seizoen 1 - Aflevering 8 van 15 - Familie Sont versus Van Zwol - EO

Sanne woont samen met haar twee meiden in Amsterdam. Regelmatig duiken ze de stad in om te genieten van een lekkere lunch of om te shoppen. Sanne is succesvol online marketeer en staat altijd aan. Ze zou best wat meer structuur willen inbouwen. Maar, hoe doe je dat? Jeanine woont met haar man en vier kinderen in Zuidwolde en is juist heel zuinig. Niet omdat er weinig geld is, maar omdat ze zorgzaam om wil gaan met de aarde. En hoe goed dat ook is, ze mist het soms wel om spontaan iets leuks te ondernemen. Wat kunnen de moeders van elkaar leren? Bekijk deze aflevering van Hoe gaat dat bij jullie thuis? hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hoe gaat dat bij jullie thuis?

Hoe gaat dat bij jullie thuis? video's

Hoe gaat dat bij jullie thuis? TV-Nieuws