Hoe gaat dat bij jullie thuis?: geschokte reacties als kinderen voor iPad eten

Hoe gaat dat bij jullie thuis?: geschokte reacties als kinderen voor iPad eten

Donderdag 11 augustus 2022 om 14:19

Ga je bij het avondeten de strijd aan met je kinderen of mogen ze met een koptelefoon op voor hun iPad eten? Dat is een van de vragen die wordt behandeld in Hoe gaat dat bij jullie thuis? Het blijkt dat de meningen nogal verdeeld zijn…

Bekijk de beelden van Hoe gaat dat bij jullie thuis? hieronder.

Hoe gaat dat bij jullie thuis? is elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Hoe gaat dat bij jullie thuis? terugkijken op Gids.tv.

<em>Hoe gaat dat bij jullie thuis?</em>: geschokte reacties als kinderen voor iPad eten Ga je bij het avondeten de strijd aan met je kinderen of mogen ze met een koptelefoon op voor hun iPad eten? Dat is een van de vragen die wordt behandeld in Hoe gaat dat bij jullie thuis? Het blijkt dat de meningen nogal verdeeld zijn… Bekijk de beelden van Hoe gaat dat bij jullie thuis? hieronder. Hoe gaat dat bij jullie thuis? is elke werkdag om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Hoe gaat dat bij jullie thuis? terugkijken op Gids.tv. Hoe gaat dat bij jullie thuis?: opvoedstijl go with the flow vs. blokkenschema Bekijk deze video » Ik ga stuk! vanaf 28 augustus op NPO 3: bekijk de aankondiging van Stefano Keizers Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's