Terug: Matthijs gaat door gemist? | Gids.tv

Terug: Matthijs gaat door gemist?
Amusement, Overig

NPO 1
2022-09-03 21:28:00

Uitzending van Matthijs gaat door gemist?

Matthijs gaat door gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat het vierde seizoen van Matthijs gaat door van start op NPO 1. Matthijs van Nieuwkerk presenteert deze feelgood-zaterdagavondshow sinds het einde van De wereld draait door - en met succes. Alle fragmenten uit deze uitzending Matthijs gaat door gemist? Trijntje en Xander Vrienten spelen 'Melk en honing' Bekijk deze video » Matthijs gaat door gemist? Trijntje & Xander spelen 'Het gaat niet over' Bekijk deze video » Matthijs gaat door gemist? Finale van eerste aflevering door Jett Rebel Bekijk deze video » MuziekIn Matthijs gaat door is veel ruimte voor de muziek waar presentator Van Nieuwkerk zo gek op is. Met behulp van de Sven Hammond Big Band geven grote Nederlandse artiesten bijzondere optredens in een uniek decor. Zo passeerden aangrijpende tv-optredens van André van Duin en Rob de Nijs al de revue. VerrassingNet zoals eerdere seizoenen is er ook nu weinig bekend over de nieuwe reeks afleveringen van Matthijs gaat door. De gasten blijven nog een verrassing tot zaterdag, maar het programma zal weer een mooie mix van vrolijke én ontroerende gesprekken en muziek bieden.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van Matthijs gaat door gemist? Vanavond gaat het vierde seizoen van Matthijs gaat door van start op NPO 1. Matthijs van Nieuwkerk presenteert deze feelgood-zaterdagavondshow sinds het einde van De wereld draait door - en met succes.

Muziek
In Matthijs gaat door is veel ruimte voor de muziek waar presentator Van Nieuwkerk zo gek op is. Met behulp van de Sven Hammond Big Band geven grote Nederlandse artiesten bijzondere optredens in een uniek decor. Zo passeerden aangrijpende tv-optredens van André van Duin en Rob de Nijs al de revue.

Verrassing
Net zoals eerdere seizoenen is er ook nu weinig bekend over de nieuwe reeks afleveringen van Matthijs gaat door. De gasten blijven nog een verrassing tot zaterdag, maar het programma zal weer een mooie mix van vrolijke én ontroerende gesprekken en muziek bieden.

Bekijk deze aflevering van Matthijs gaat door hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Matthijs Gaat Door

Matthijs gaat door video's

Matthijs gaat door TV-Nieuws