Bekijk het optreden van Paskal Jakobsen met 'Olielamp' bij Matthijs Gaat Door

Bekijk het optreden van Paskal Jakobsen met 'Olielamp' bij Matthijs Gaat Door

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 22 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

In deze uitzending zagen we Paskal Jokobsen zingen met Geike Arnaert, maar ook zong hij solo het nummer Olielamp. Dit is een ode aan Maarten van Roozendaal. Bekijk het optreden in de video hieronder.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het optreden van <em>Paskal Jakobsen</em> met 'Olielamp' bij <em>Matthijs Gaat Door</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 22 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. In deze uitzending zagen we Paskal Jokobsen zingen met Geike Arnaert, maar ook zong hij solo het nummer Olielamp. Dit is een ode aan Maarten van Roozendaal. Bekijk het optreden in de video hieronder. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Matthijs Gaat Door gemist? Gerrie van der Klei zingt 'Fasscinating Rhythm' Bekijk deze video » Matthijs Gaat Door gemist? Boaz en Maurice van Hoek treden op met 'Midnight Train' Bekijk deze video »
TV :
Bekijk het optreden van Paskal Jakobsen met 'Olielamp' bij Matthijs Gaat Door

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV