Matthijs gaat door: Duncan Laurence laat nieuwe hit 'Electric Life' horen

Matthijs gaat door: Duncan Laurence laat nieuwe hit 'Electric Life' horen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 29 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs gaat door</em>: Duncan Laurence laat nieuwe hit 'Electric Life' horen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs gaat door op zaterdag 29 oktober. Je kunt hier ook de hele uitzending van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence woont inmiddels in de Zweedse hoofdstad Stockholm, maar de winnaar van het Songfestival van 2019 is zeker nog niet gestopt met het maken van muziek. Binnenkort hoopt hij op wereldtour te gaan, maar eerst maar eens even een hele grote hit maken van de persoonlijke plaat 'Electric Life'. Hij doet hem live bij Matthijs. Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Matthijs gaat door: Duncan Laurence laat nieuwe hit 'Electric Life' horen

Duncan Laurence woont inmiddels in de Zweedse hoofdstad Stockholm, maar de winnaar van het Songfestival van 2019 is zeker nog niet gestopt met het maken van muziek. Binnenkort hoopt hij op wereldtour te gaan, maar eerst maar eens even een hele grote hit maken van de persoonlijke plaat 'Electric Life'. Hij doet hem live bij Matthijs.

Matthijs gaat door is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV