Op1: Suse van Kleef en Jan van Halst bespreken WK-nieuws gemist? | Gids.tv

Op1: Suse van Kleef en Jan van Halst bespreken WK-nieuws gemist?
Amusement

NPO 1
2022-11-21 22:43:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Maandagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 21 november.

  • Vandaag speelt Oranje tegen Senegal zijn eerste wedstrijd op het WK in Qatar, maar zonder OneLove-band omdat de FIFA dreigt met een gele kaart. Met voetbalcommentator Suse van Kleef en oud-profvoetballer Jan van Halst praten we over het laatste WK-nieuws, de huidige situatie in Qatar en natuurlijk over de wedstrijd van het Nederlands Elftal.

  • Nu de WK-koorts toeneemt, doen gokbedrijven er alles aan om fans naar hun website te krijgen. Een gevaarlijke trigger, denkt juriste Marjan Olfers. Fred Teeven, die als politicus aan de basis stond van de legalisatie, is ervan overtuigd dat iedereen een eigen keuze en verantwoordelijkheid heeft. Ze schuiven vanavond aan met oud-voetballer Gino van Kessel, die weet wat het is om gokverslaafd te zijn.

  • Matthijs van Nieuwkerk heeft de banden met BNNVARA verbroken na onthullingen van grensoverschrijdend gedrag van de presentator. De NPO heeft laten weten een onderzoek in te stellen naar de werkomstandigheden bij DWDD. Wat zijn de gevolgen voor de NPO? We praten erover met politiek verslaggever Thomas van Groningen en voormalig talkshowhost Frits Barend.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws