Op1: Kees Jansma en Victoria Koblenko over Louis van Gaal en WK in Qatar gemist? | Gids.tv

Op1: Kees Jansma en Victoria Koblenko over Louis van Gaal en WK in Qatar gemist?
Amusement

NPO 1
2022-11-24 22:43:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Donderdagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op donderdag 24 november.

  • Topfit huppelt Louis van Gaal over het trainingsveld. En dat komt niet alleen door de degelijke prestaties van Oranje, maar ook door een speciaal dieet, beweert de bondscoach. Die verklapte dat hij aan ‘intermittent fasting’ doet en daarmee al 15 kilo is kwijtgeraakt.Victoria Koblenko begrijpt Van Gaal volledig en zweert al jaren bij het dieet. Ze schuift vanavond aan samen met verslaggever Kees Jansma, die net terug is uit Qatar en vertelt wat hij daar gezien heeft.

  • In de serie Bestseller Boy droomt een jonge schrijver ervan de literaire wereld te bestormen. Maar terwijl zijn droom uit lijkt te komen, wordt hij door zijn ouders uit huis gezet. Iets wat schrijver van de serie Mano Bouzamour zelf ook overkwam. Samen met Theo Maassen, die tirannieke uitgever speelt, vertelt hij bij Op1 over de serie en waarom beide heren zich in elkaars levensverhaal herkennen.

  • Na het schilderij van de sigaarrokende mannen in Leiden wordt er nu een schilderij met naaktportretten geweerd uit het stadhuis in Purmerend. Het zou te aanstootgevend zijn. Belachelijk, vinden maker Jeroen Hermkens en geportretteerde Anneke Goede. Het duo schuift vanavond aan bij Op1.

  • Na 9 maanden oorlog in Oekraïne is er voorlopig nog geen einde in zicht. Op welke manier kan Nederland de Oekraïners militair blijven steunen? En hoe kunnen we ook de rest van Europa goed verdedigen? De NAVO wil dat Nederland twee gevechtsbrigades weer op sterkte brengt met vier bataljons en eigen tanks. We praten erover met Commandant der Strijdkrachten Onno Eichelsheim en we bellen met de Nederlandse ambassadeur in Oekraïne Jennes de Mol, die vertelt over de raketaanvallen die zijn stad Kiev teisteren.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws