Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? | Gids.tv

Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist?
Amusement

SBS 6
2023-09-17 19:57:00
Tip

Uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht gemist? Zondag zitten veel mensen weer klaar voor een gloednieuwe aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Het gaat om de derde aflevering van het nieuwste seizoen, waarin een kandidaat de kans krijgt om miljonair te worden.

Wie wordt miljonair?
Maar om (minstens) een miljoen in de wacht te slepen, moeten de kandidaten wel wat doen. Ten eerste moeten ze het finalespel zien te bereiken, waarin het bekende koffertjesspel onder leiding van Linda de Mol wordt gespeeld. Iedereen in het publiek maakt kans om op die felbegeerde plek te belanden, daarvoor moeten ze diverse speelrondes overleven.

Koffers openen
Uiteindelijk krijgt één speler het genoegen om de koffers te openen en die bedragen weg te spelen. Deze bevatten allerlei bedragen tussen de 1 cent en 5 miljoen euro. De volgorde van het openen is allesbepalend, welke bedragen speelt de kandidaat allemaal weg? Tussendoor krijgt hij of zij ook de mogelijkheid om deals te sluiten, dus ook op het tactische vlak moet er slim worden gespeeld om een zo hoog mogelijk bedrag binnen te slepen. Vorige week ging de winnaar met 82.000 euro naar huis. Bekijk deze aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Postcode Loterij Miljoenenjacht

Postcode Loterij Miljoenenjacht video's

Postcode Loterij Miljoenenjacht TV-Nieuws