ZIEN: thuiswinnaar wint bizar bedrag van €679.000 in Miljoenenjacht

ZIEN: thuiswinnaar wint bizar bedrag van €679.000 in Miljoenenjacht

ZIEN: thuiswinnaar wint bizar bedrag van €679.000 in <em>Miljoenenjacht</em> Ivo heeft fantastisch gespeeld en wint een spectaculair bedrag. Een geweldige verrassing voor Gerlof en Femke uit Burgum, zij waren de thuiswinnaars van Miljoenenjacht. Aan Winston Gerschtanowitz de eer om het bizarre bedrag te onthullen. Bekijk de beelden hierboven. Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19:55 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Spectaculair bedrag gewonnen in Postcode Loterij Miljoenenjacht: Ivo heeft fantastisch gespeeld Bekijk deze video » Tina Nijkamp in SHOCK: 'Kijkcijfers Boer zoekt Vrouw zeer laag' Bekijk deze video »
TV :
Monday 18 September 2023 om 14:40

Ivo heeft fantastisch gespeeld en wint een spectaculair bedrag. Een geweldige verrassing voor Gerlof en Femke uit Burgum, zij waren de thuiswinnaars van Miljoenenjacht. Aan Winston Gerschtanowitz de eer om het bizarre bedrag te onthullen. Bekijk de beelden hierboven.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19:55 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's