Nieuw seizoen Miljoenenjacht met geblesseerde Linda de Mol start zondag bij SBS6

Nieuw seizoen Miljoenenjacht met geblesseerde Linda de Mol start zondag bij SBS6
Wie wordt miljonair met de koffertjes?

Kijktip :

Linda de Mol is zondag 3 september terug op SBS6 met het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht. De koffertjes zijn er uiteraard weer bij, maar het is deze keer echter de grote vraag of de iconische trap ook deel uitmaakt van de show. Linda is namelijk voor de opnames geblesseerd geraakt en kan mogelijk de trap niet af…

Miljoenenjacht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Linda de Mol breekt enkel als ze afstapje mist
Vorige maand werd bekend dat Linda in het ziekenhuis is beland, ze had na haar middenhandsbeentje ook haar linkerenkel gebroken toen ze een afstapje miste. “De vraag is of ik eind augustus wel de trap af kan tijdens Miljoenenjacht”, zei de presentatrice op haar website. “In ieder geval niet op hakken. Ik weet niet wat het universum mij wil zeggen: misschien dat ik rust moet nemen?”

Dure koffers
Het kofferspel is al jaren een begrip op de Nederlandse tv. Het programma start met 500 deelnemers, waarna er maar ééntje het grote kofferspel mag spelen en naar huis kan gaan met vijf miljoen euro of een lager geldbedrag. De koffers worden een voor een geopend en dan is het te hopen dat de kandidaat een mooi bedrag in zijn of haar koffer heeft zitten of een goede deal weet te sluiten.

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf zondag 3 september wekelijks om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's