Slot: Spiegelbeeld - het leven van Willeke Alberti gemist? | Gids.tv

Slot: Spiegelbeeld - het leven van Willeke Alberti gemist?
Amusement

SBS 6
2022-11-19 21:22:02
Tip

Uitzending van Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti gemist? Vanavond is de laatste aflevering van de driedelige documentaireserie over het leven van Willeke Alberti te zien op SBS6. In Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti wordt een beeld geschetst van haar carrière en privéleven.

Zorginstellingen
Willeke stelt vaak dat haar 'leven een lied is': een gezegde dat zijn oorsprong vindt in een nummer van haar vader. Maar nu zij 77 is, wordt het tijd om te beseffen wat er nog wel en niet kan. Na een carrière van ruim zes decennia maakt ze de balans op. Is alleen nog optreden voor zorginstellingen genoeg om haar honger naar het podium te stillen?

Verslavend
Of heeft haar geliefde vak zo'n verslavende werking dat ze niet meer zonder kan? En dus: hoe nu verder? Alberti heeft al aangekondigd geen grote tournees meer te doen door Nederland, maar ze zal sporadisch blijven optreden. Haar oeuvre is wereldberoemd in Nederland: hits als 'Telkens weer' en 'Samen zijn' hebben een plekje verworven in de canon van Nederlandstalige muziek.

Bekijk deze aflevering van Spiegelbeeld: het leven van Willeke Alberti hier terug.