RTL Boulevard: 'Volgend jaar bruiloft van Maud en Evert uit Boer Zoekt Vrouw'

RTL Boulevard: 'Volgend jaar bruiloft van Maud en Evert uit Boer Zoekt Vrouw'

Maandag 9 mei 2022 om 19:26

Ruim 2,8 miljoen mensen zagen gisteravond hoe de boeren van Boer zoekt Vrouw hun erf achterlieten voor een romantische citytrip met hun kersverse liefdes. RTL Boulevard weet te melden dat het tussen Maud en Evert erg goed gaat.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: 'Volgend jaar bruiloft van Maud en Evert uit <em>Boer Zoekt Vrouw</em>' Ruim 2,8 miljoen mensen zagen gisteravond hoe de boeren van Boer zoekt Vrouw hun erf achterlieten voor een romantische citytrip met hun kersverse liefdes. RTL Boulevard weet te melden dat het tussen Maud en Evert erg goed gaat. Lees verder onder de video. BruiloftNiet overal spatten de vonken ervan af, maar bij Evert en Maud zeker wel. RTL Boulevard maakte een rondje langs de boerenakkers om te kijken hoe de liefdesoogst ervoor staat. En is er al een bruiloft gepland? Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: 'Volgend jaar bruiloft van Maud en Evert uit Boer Zoekt Vrouw'

Bruiloft
Niet overal spatten de vonken ervan af, maar bij Evert en Maud zeker wel. RTL Boulevard maakte een rondje langs de boerenakkers om te kijken hoe de liefdesoogst ervoor staat. En is er al een bruiloft gepland? Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Boer Zoekt Vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer Zoekt Vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's