Leontine Ruiters onthult probleem: 'Vanwege spanning kan ik dit niet meer'

Leontine Ruiters onthult probleem: 'Vanwege spanning kan ik dit niet meer'

Leontine Ruiters onthult probleem: 'Vanwege spanning kan ik dit niet meer' Leontine Ruiters zou graag nog eens een keer in een film of serie spelen maar in het theater gaan we haar vermoedelijk niet meer zien: 'Dat is echt een vak apart. En ik ben geen zangeres. Ik kon echt wel toon houden maar mijn stembanden sluiten niet meer.' SpanningDe ex-vrouw van Marco Borsato wijdt dat laatste aan spanning: 'Dat heb ik sinds een jaar of drie, vier.' Zou dat iets met de situatie rondom haar ex-man of de scheiding te maken kunnen hebben? Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Wilfred Genee bespreekt foto 'aangekomen' Marco Borsato: 'Ik schrok me rot toen ik hem zag' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Zien: Connie Witteman geeft afgedankte LLDL-deelneemster een metamorfose Bekijk deze video » 'Prinses Amalia hoorde van Martin Garrix en dacht: waar zijn mijn miljoenen?' Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 8 mei om 10:35

Leontine Ruiters zou graag nog eens een keer in een film of serie spelen maar in het theater gaan we haar vermoedelijk niet meer zien: 'Dat is echt een vak apart. En ik ben geen zangeres. Ik kon echt wel toon houden maar mijn stembanden sluiten niet meer.'

Spanning
De ex-vrouw van Marco Borsato wijdt dat laatste aan spanning: 'Dat heb ik sinds een jaar of drie, vier.' Zou dat iets met de situatie rondom haar ex-man of de scheiding te maken kunnen hebben?

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's