Video: Marcel van Roosmalen hekelt huldigingswoede Ajax en bedreigingen Femke Halsema

Video: Marcel van Roosmalen hekelt huldigingswoede Ajax en bedreigingen Femke Halsema

Vanwege veiligheidsproblemen kan Ajax, bij een eventuele winst in de Eredivisie, niet midden in Amsterdam gehuldigd worden. Burgemeester Femke Halsema krijgt inmiddels de wind van voren van teleurgestelde supporters en heeft helaas zelfs met bedreigingen te maken. Wat vindt Marcel van Roosmalen ervan? "Ik vind het huldigen van sporters op pleinen in steden dom en zinloos, het is goedkoop volksvermaak."

'Dom bij elkaar staan'
De columnist, die overigens wel van voetbal en bruisende stadions houdt, ziet er geen nut in om buiten de wedstrijden om 'dom' bij elkaar te gaan staan. Daarnaast lijkt Van Roosmalen het, of het nou door een gebrek aan beveiligers komt of niet, sowieso wel te snappen dat iemand als Halsema geen zin heeft in zo'n huldigingsfeest: "Ik kan me voorstellen dat je als burgemeester andere prioriteiten hebt dan dit faciliteren, zeker als een deel van de aanwezigen de gelegenheid aangrijpt om alles kapot te slaan."

Bekijk de hele radiocolumn van Van Roosmalen, die ook reageert op alle bedreigingen aan het adres van Halsema, hieronder

Video: Marcel van Roosmalen hekelt huldigingswoede <em>Ajax</em> en bedreigingen Femke Halsema Vanwege veiligheidsproblemen kan Ajax, bij een eventuele winst in de Eredivisie, niet midden in Amsterdam gehuldigd worden. Burgemeester Femke Halsema krijgt inmiddels de wind van voren van teleurgestelde supporters en heeft helaas zelfs met bedreigingen te maken. Wat vindt Marcel van Roosmalen ervan? "Ik vind het huldigen van sporters op pleinen in steden dom en zinloos, het is goedkoop volksvermaak." 'Dom bij elkaar staan'De columnist, die overigens wel van voetbal en bruisende stadions houdt, ziet er geen nut in om buiten de wedstrijden om 'dom' bij elkaar te gaan staan. Daarnaast lijkt Van Roosmalen het, of het nou door een gebrek aan beveiligers komt of niet, sowieso wel te snappen dat iemand als Halsema geen zin heeft in zo'n huldigingsfeest: "Ik kan me voorstellen dat je als burgemeester andere prioriteiten hebt dan dit faciliteren, zeker als een deel van de aanwezigen de gelegenheid aangrijpt om alles kapot te slaan." Bekijk de hele radiocolumn van Van Roosmalen, die ook reageert op alle bedreigingen aan het adres van Halsema, hieronder Bekijk ook Marcel van Roosmalen tegen Sven Kockelmann in Media Inside: 'U lijkt wat geïrriteerd' Bekijk deze video » Jody Lukoki (Ajax) overleden: bekijk legendarische panna bij Tim de Cler" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Marcel van Roosmalen hekelt huldigingswoede Ajax en bedreigingen Femke HalsemaActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV