Advocaat Job Knoester in Vandaag Inside over gewiste sms'jes Mark Rutte: 'Oliedom!'

Advocaat Job Knoester in Vandaag Inside over gewiste sms'jes Mark Rutte: 'Oliedom!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Advocaat Job Knoester in <em>Vandaag Inside</em> over gewiste sms'jes Mark Rutte: 'Oliedom!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 18 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De Volkskrant onthulde woensdag dat Mark Rutte jarenlang sms'jes van zijn werktelefoon heeft gewist. De berichten die de minister-president zelf relevant vond voor de archieven stuurde hij door naar ambtenaren, de rest verwijderde hij op eigen houtje. Advocaat Job Knoester was woensdag te gast in Vandaag Inside en vindt het erg dom van Rutte. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Johan Derksen en Merel Ek met elkaar in de clinch om sneer naar Mark Rutte Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Volkskrant onthulde woensdag dat Mark Rutte jarenlang sms'jes van zijn werktelefoon heeft gewist. De berichten die de minister-president zelf relevant vond voor de archieven stuurde hij door naar ambtenaren, de rest verwijderde hij op eigen houtje. Advocaat Job Knoester was woensdag te gast in Vandaag Inside en vindt het erg dom van Rutte.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Advocaat Job Knoester in Vandaag Inside over gewiste sms'jes Mark Rutte: 'Oliedom!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV