Heftige rellen in Rotterdam na verlies Feyenoord: bekijk de beelden

Heftige rellen in Rotterdam na verlies Feyenoord: bekijk de beelden

Donderdag 26 mei 2022 om 10:07

Wat woensdagavond in Rotterdam een mooi feest had moeten worden, is geëindigd in een drama. Feyenoord verloor de Conference League-finale, en in Rotterdam zijn vervolgens hevige rellen uitgebroken.

Lees verder onder de video.

Heftige <em>rellen in Rotterdam</em> na verlies Feyenoord: bekijk de beelden Wat woensdagavond in Rotterdam een mooi feest had moeten worden, is geëindigd in een drama. Feyenoord verloor de Conference League-finale, en in Rotterdam zijn vervolgens hevige rellen uitgebroken. Lees verder onder de video. 72 mensen aangehouden na rellen RotterdamNa het verlies van de Rotterdamse voetbalclub van AS Roma, gingen relschoppers de straat op in Rotterdam. Er zijn veel vernielingen aangericht, er waren opstootjes en de relschoppers keerden zich met onder anderen vuurwerk en stenen tegen de politie. Volgens de politie zijn er 72 mensen gearresteerd. Bekijk de beelden van de rellen in Rotterdam in de video van de Telegraaf hierboven. ZIEN: AS Roma wint eerste Conference League, Feyenoord verliest Bekijk deze video » BEAU gemist? Feyenoord verliest finale Conference League: "Niet goed genoeg" Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige rellen in Rotterdam na verlies Feyenoord: bekijk de beelden

72 mensen aangehouden na rellen Rotterdam
Na het verlies van de Rotterdamse voetbalclub van AS Roma, gingen relschoppers de straat op in Rotterdam. Er zijn veel vernielingen aangericht, er waren opstootjes en de relschoppers keerden zich met onder anderen vuurwerk en stenen tegen de politie. Volgens de politie zijn er 72 mensen gearresteerd.

Bekijk de beelden van de rellen in Rotterdam in de video van de Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's