De Bevers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Bevers gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: De Bevers

De Bevers gemist? Bekijk hier de hele uitzending John de Bever, wie kent hem niet? Eén van de meest flamboyante feestzangers van Nederland maakt regelmatig zijn opwachting op televisie en vanaf vanavond is hij zelfs te zien in een heuse realitysoap: De Bevers. Elke donderdag om 20.30 uur op RTL 5. Alle fragmenten uit deze uitzending BEAU gemist? John de Bever over zijn eigen realityserie De Bevers Bekijk deze video » De Bevers vanaf donderdag te zien bij RTL 5: 'John heeft nooit stress' Bekijk deze video » De Bevers: John de Bever is bloedfanatiek met voetbal, maakt met iedereen ruzie Bekijk deze video » ZaalvoetballerDe carrière van John de Bever is veelzijdig. Hij maakte naam als veldvoetballer én zaalvoetballer en werd in 1997 zelfs verkozen tot beste zaalvoetballer van de wereld. Vervolgens scoorde hij in 2016 een enorme hit met 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. Afgelopen jaar was De Bever nog te zien in het survivalprogramma Expeditie Robinson. PartnerInmiddels is wel duidelijk dat De Bever geen gesloten boek is. Zo is hij ook openlijk homoseksueel en nu besluit hij zelfs camera's toe te laten in zijn dagelijks leven. Samen met zijn partner en manager Kees Stevens opent De Bever de deuren van hun Brabantse optrekje. Ze nemen ons mee in het wel en wee van hun leven samen. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van realityserie De Bevers met John de Bever Bekijk deze video » Johan Derksen tegen jarige John de Bever: 'Beste homovriend, ga niet zingen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Uitzending :
De Bevers gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

John de Bever, wie kent hem niet? Eén van de meest flamboyante feestzangers van Nederland maakt regelmatig zijn opwachting op televisie en vanaf vanavond is hij zelfs te zien in een heuse realitysoap: De Bevers. Elke donderdag om 20.30 uur op RTL 5.

Zaalvoetballer
De carrière van John de Bever is veelzijdig. Hij maakte naam als veldvoetballer én zaalvoetballer en werd in 1997 zelfs verkozen tot beste zaalvoetballer van de wereld. Vervolgens scoorde hij in 2016 een enorme hit met 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. Afgelopen jaar was De Bever nog te zien in het survivalprogramma Expeditie Robinson.

Partner
Inmiddels is wel duidelijk dat De Bever geen gesloten boek is. Zo is hij ook openlijk homoseksueel en nu besluit hij zelfs camera's toe te laten in zijn dagelijks leven. Samen met zijn partner en manager Kees Stevens opent De Bever de deuren van hun Brabantse optrekje. Ze nemen ons mee in het wel en wee van hun leven samen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Bevers

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Bevers gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV