Ongewenst kinderloos koppel uit Kopen zonder Kijken: "Zoveel positieve reacties gehad" (RTL Boulevard)

Ongewenst kinderloos koppel uit Kopen zonder Kijken: "Zoveel positieve reacties gehad" (RTL Boulevard)

Tuesday 7 May om 19:47

In de aflevering van Kopen zonder Kijken van maandag ging het naast de huizenjacht van Marlou en Ferdos ook over het ICSI traject waar zij al drie jaar in zitten om hun kinderwens uit te laten komen.

Positieve reacties
Het ongewenst kinderloze koppel was bang dat de aflevering te emotioneel zou worden gevonden zoals ze in RTL Boulevard uitspreken. Niets is minder waar! "Eigenlijk hebben we zoveel positieve reacties gehad, ook van stellen die in dezelfde situatie zitten", aldus Marlou. En de twee zijn super blij met het huis in Haren.

Bekijk de video uit RTL Boulevard hieronder.

Ongewenst kinderloos koppel uit <em>Kopen zonder Kijken</em>: &quot;Zoveel positieve reacties gehad&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) In de aflevering van Kopen zonder Kijken van maandag ging het naast de huizenjacht van Marlou en Ferdos ook over het ICSI traject waar zij al drie jaar in zitten om hun kinderwens uit te laten komen. Positieve reactiesHet ongewenst kinderloze koppel was bang dat de aflevering te emotioneel zou worden gevonden zoals ze in RTL Boulevard uitspreken. Niets is minder waar! "Eigenlijk hebben we zoveel positieve reacties gehad, ook van stellen die in dezelfde situatie zitten", aldus Marlou. En de twee zijn super blij met het huis in Haren. Bekijk de video uit RTL Boulevard hieronder. Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De slechtste chauffeur van Nederland: Anouk rijdt met 15 km/u auto total loss Bekijk deze video » Ilse DeLange blikt terug op balgate Duncan Laurence op Songfestival, 'een strijd' Bekijk deze video » Echte Gooische moeders: Bo is druk met bruiloft, Kimberly deelt IVF-traject Bekijk deze video »
TV :
Ongewenst kinderloos koppel uit Kopen zonder Kijken: "Zoveel positieve reacties gehad" (RTL Boulevard)

Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's