Staatssecretaris over drukte Schiphol in Op1: 'Verantwoordelijkheid ligt daar' (video)

Staatssecretaris over drukte Schiphol in Op1: 'Verantwoordelijkheid ligt daar' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Staatssecretaris over drukte Schiphol in <em>Op1</em>: 'Verantwoordelijkheid ligt daar' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op Schiphol is het zo druk dat KLM voor de komende dagen minder tickets voor Schipholvluchten verkoopt. Een historisch besluit. Hoe gaat de Amsterdamse luchthaven de vluchten de komende zomerperiode in goede banen leiden? Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen: 'Het is heel belangrijk dat Schiphol de boel op orde krijgt. Dat is de verantwoordelijkheid van Schiphol zelf.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met Willibrord Frequin: 'Ik hou van jou' Bekijk deze video » Maarten van Rossem over overleden zus Sis in Op1: 'Ze mopperde meer dan ik' (video) Bekijk deze video » Op1: techondernemer Ali Niknam vertelt over congres World Economic Forum in Davos Bekijk deze video » Meiltje de Groot in Op1: opbrengst vliegvelden naar kwaliteit en verduurzaming Bekijk deze video »
Talkshow :
Staatssecretaris over drukte Schiphol in Op1: 'Verantwoordelijkheid ligt daar' (video)

Op Schiphol is het zo druk dat KLM voor de komende dagen minder tickets voor Schipholvluchten verkoopt. Een historisch besluit. Hoe gaat de Amsterdamse luchthaven de vluchten de komende zomerperiode in goede banen leiden? Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen: 'Het is heel belangrijk dat Schiphol de boel op orde krijgt. Dat is de verantwoordelijkheid van Schiphol zelf.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Staatssecretaris over drukte Schiphol in Op1: 'Verantwoordelijkheid ligt daar' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV