Staatssecretaris over drukte Schiphol in Op1: 'Verantwoordelijkheid ligt daar' (video)

Staatssecretaris over drukte Schiphol in Op1: 'Verantwoordelijkheid ligt daar' (video)

Donderdag 26 mei 2022 om 23:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Staatssecretaris over drukte Schiphol in <em>Op1</em>: 'Verantwoordelijkheid ligt daar' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op Schiphol is het zo druk dat KLM voor de komende dagen minder tickets voor Schipholvluchten verkoopt. Een historisch besluit. Hoe gaat de Amsterdamse luchthaven de vluchten de komende zomerperiode in goede banen leiden? Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen: 'Het is heel belangrijk dat Schiphol de boel op orde krijgt. Dat is de verantwoordelijkheid van Schiphol zelf.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Staatssecretaris over drukte Schiphol in Op1: 'Verantwoordelijkheid ligt daar' (video)

Op Schiphol is het zo druk dat KLM voor de komende dagen minder tickets voor Schipholvluchten verkoopt. Een historisch besluit. Hoe gaat de Amsterdamse luchthaven de vluchten de komende zomerperiode in goede banen leiden? Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Vivianne Heijnen: 'Het is heel belangrijk dat Schiphol de boel op orde krijgt. Dat is de verantwoordelijkheid van Schiphol zelf.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's