Blow Up: bekijk eerste beelden van bijzondere ballon-kunstwerken

Blow Up: bekijk eerste beelden van bijzondere ballon-kunstwerken

Vrijdag 27 mei 2022 om 11:26

Vanaf volgende week vrijdag kun je bij RTL 4 kijken naar een bijzonder nieuw programma: Blow Up. Dit is een talentenjacht voor ballonartiesten, zij maken de meest waanzinnige kunstwerken om de winnaar te worden van de show. Ze krijgen elke week een opdracht die onder zware tijdsdruk moet worden uitgevoerd. Ze maken van alles, van hele werelden tot enorme dieren of mode-items. In de eerste beelden zie je alvast wie deze artiesten zijn en krijg je een voorproefje op de kunstwerken van ballonnen die zij maken...

Bekijk de beelden van Blow Up in de video hieronder.

Blow Up is vanaf vrijdag 3 juni wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv.

<em>Blow Up</em>: bekijk eerste beelden van bijzondere ballon-kunstwerken Vanaf volgende week vrijdag kun je bij RTL 4 kijken naar een bijzonder nieuw programma: Blow Up. Dit is een talentenjacht voor ballonartiesten, zij maken de meest waanzinnige kunstwerken om de winnaar te worden van de show. Ze krijgen elke week een opdracht die onder zware tijdsdruk moet worden uitgevoerd. Ze maken van alles, van hele werelden tot enorme dieren of mode-items. In de eerste beelden zie je alvast wie deze artiesten zijn en krijg je een voorproefje op de kunstwerken van ballonnen die zij maken... Bekijk de beelden van Blow Up in de video hieronder. Blow Up is vanaf vrijdag 3 juni wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de leukste fragmenten van Blow Up terugkijken via Gids.tv. Trailer: gloednieuwe show Blow Up neemt je mee in een droomwereld van ballonnen (video) Bekijk deze video »
TV :
Blow Up: bekijk eerste beelden van bijzondere ballon-kunstwerken

Actuele video's

Meer actuele video's