RTL Boulevard gemist? Gehaakte kleding is de musthave deze zomer

RTL Boulevard gemist? Gehaakte kleding is de musthave deze zomer

Maandag 30 mei 2022 om 20:35

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Gehaakte kleding</em> is de musthave deze zomer Een mooi gehaakt handwerkje is niet enkel langer de ouderwetse hobby van je oma, maar juist helemaal hot op dit moment. Celebrities als Kourtney Kardashian en Bella Hadid zijn gespot in gehaakte niemendalletjes. Crochet, zoals de handwerktechniek van weleer ook wel wordt genoemd, is dus de musthave deze zomer. Nikkie Plessen is geen fan van gehaakte kleding: "Moet ik het zelf maken?" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Gehaakte kleding is de musthave deze zomer

Een mooi gehaakt handwerkje is niet enkel langer de ouderwetse hobby van je oma, maar juist helemaal hot op dit moment. Celebrities als Kourtney Kardashian en Bella Hadid zijn gespot in gehaakte niemendalletjes. Crochet, zoals de handwerktechniek van weleer ook wel wordt genoemd, is dus de musthave deze zomer. Nikkie Plessen is geen fan van gehaakte kleding: "Moet ik het zelf maken?"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's