Op1: wat zijn de opties nu Nederland geen Russisch gas meer krijgt?

Op1: wat zijn de opties nu Nederland geen Russisch gas meer krijgt?

Dinsdag 31 mei 2022 om 22:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vanaf vandaag zit Nederland zonder gas van het Russische bedrijf Gazprom. Er moet een alternatief komen, maar is dat Gronings gas? "Zeker een optie, maar met veel nadelen. We kunnen ook nog gas winnen uit de kleine velden in de Noordzee. Vanuit de politiek was er niet veel interesse om dat te stimuleren", aldus Rene Peters.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: wat zijn de opties nu <em>Nederland</em> geen <em>Russisch gas</em> meer krijgt? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 31 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vanaf vandaag zit Nederland zonder gas van het Russische bedrijf Gazprom. Er moet een alternatief komen, maar is dat Gronings gas? "Zeker een optie, maar met veel nadelen. We kunnen ook nog gas winnen uit de kleine velden in de Noordzee. Vanuit de politiek was er niet veel interesse om dat te stimuleren", aldus Rene Peters. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: wat zijn de opties nu Nederland geen Russisch gas meer krijgt?

Actuele video's

Meer actuele video's