Op1 gemist? Flitsbezorgers hebben het na corona-tijd steeds moeilijker

Op1 gemist? Flitsbezorgers hebben het na corona-tijd steeds moeilijker

Vrijdag 3 juni 2022 om 23:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Flitsbezorgers</em> hebben het na corona-tijd steeds moeilijker Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 3 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Flitsbezorgers groeiden sneller dan het virus in corona-tijd, maar ze krijgen het steeds moeilijker. Verschillende Nederlandse steden doen er dan ook alles aan om flitsbezorgers buiten de binnenstad te houden. Volgens directeur Sadik Cevik van Gorilla’s is dit geen goede stap: "Het lijkt erop dat het voor innovatieve bedrijven lastig wordt gemaakt om door te groeien." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Flitsbezorgers hebben het na corona-tijd steeds moeilijker

Flitsbezorgers groeiden sneller dan het virus in corona-tijd, maar ze krijgen het steeds moeilijker. Verschillende Nederlandse steden doen er dan ook alles aan om flitsbezorgers buiten de binnenstad te houden. Volgens directeur Sadik Cevik van Gorilla’s is dit geen goede stap: "Het lijkt erop dat het voor innovatieve bedrijven lastig wordt gemaakt om door te groeien."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's