De ‘Week van Wouter’ in Khalid & Sophie over goede doelen

De ‘Week van Wouter’ in Khalid & Sophie over goede doelen

Dinsdag 7 juni 2022 om 21:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

De ‘Week van Wouter’ in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over goede doelen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Het is weer tijd voor de ‘Week van Wouter’ waarin Wouter Bouwman iedere week een gebeurtenis in historisch perspectief zet. Deze week heeft hij het over goede doelen. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De ‘Week van Wouter’ in Khalid & Sophie over goede doelen

Het is weer tijd voor de ‘Week van Wouter’ waarin Wouter Bouwman iedere week een gebeurtenis in historisch perspectief zet. Deze week heeft hij het over goede doelen.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's