Estavana Polman openhartig over situatie bij Team Esbjerg: "Ze willen niet met me verder"

Estavana Polman openhartig over situatie bij Team Esbjerg: "Ze willen niet met me verder"

Woensdag 8 juni 2022 om 08:30

Handbalster Estavana Polman zit in een lastige situatie bij Team Esbjerg, de club uit Denemarken waar ze speelt. Ze heeft nog een contract voor een jaar, maar volgens Polman willen ze niet met haar verder. "Mijn familie en ik hebben het daar ontzettend naar onze zin, dus ik meld me gewoon in juli."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Estavana Polman</em> openhartig over situatie bij <em>Team Esbjerg</em>: &quot;Ze willen niet met me verder&quot; Handbalster Estavana Polman zit in een lastige situatie bij Team Esbjerg, de club uit Denemarken waar ze speelt. Ze heeft nog een contract voor een jaar, maar volgens Polman willen ze niet met haar verder. "Mijn familie en ik hebben het daar ontzettend naar onze zin, dus ik meld me gewoon in juli." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Rug recht houdenPolman snapt niet goed waarom Esbjerg niet meer met haar verder wil, maar kan er verder ook niet al te veel over zeggen. Ze heeft echter wel het gevoel dat ze graag nog wil laten zien wat ze kan als handballer. Polman is nog maar 29 en in 2024 staat er weer een Olympische Spelen op het programma, in 2025 gevolgd door een WK in Duitsland en Nederland. Johan Derksen geeft haar wat vaderlijk advies: "Gewoon je rug recht houden." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Rug recht houden
Polman snapt niet goed waarom Esbjerg niet meer met haar verder wil, maar kan er verder ook niet al te veel over zeggen. Ze heeft echter wel het gevoel dat ze graag nog wil laten zien wat ze kan als handballer. Polman is nog maar 29 en in 2024 staat er weer een Olympische Spelen op het programma, in 2025 gevolgd door een WK in Duitsland en Nederland. Johan Derksen geeft haar wat vaderlijk advies: "Gewoon je rug recht houden."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's