Estavana Polman openhartig over situatie bij Team Esbjerg: "Ze willen niet met me verder"

Estavana Polman openhartig over situatie bij Team Esbjerg: "Ze willen niet met me verder"

Handbalster Estavana Polman zit in een lastige situatie bij Team Esbjerg, de club uit Denemarken waar ze speelt. Ze heeft nog een contract voor een jaar, maar volgens Polman willen ze niet met haar verder. "Mijn familie en ik hebben het daar ontzettend naar onze zin, dus ik meld me gewoon in juli."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Estavana Polman</em> openhartig over situatie bij <em>Team Esbjerg</em>: &quot;Ze willen niet met me verder&quot; Handbalster Estavana Polman zit in een lastige situatie bij Team Esbjerg, de club uit Denemarken waar ze speelt. Ze heeft nog een contract voor een jaar, maar volgens Polman willen ze niet met haar verder. "Mijn familie en ik hebben het daar ontzettend naar onze zin, dus ik meld me gewoon in juli." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Rug recht houdenPolman snapt niet goed waarom Esbjerg niet meer met haar verder wil, maar kan er verder ook niet al te veel over zeggen. Ze heeft echter wel het gevoel dat ze graag nog wil laten zien wat ze kan als handballer. Polman is nog maar 29 en in 2024 staat er weer een Olympische Spelen op het programma, in 2025 gevolgd door een WK in Duitsland en Nederland. Johan Derksen geeft haar wat vaderlijk advies: "Gewoon je rug recht houden." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending René van der Gijp geeft Estavana Polman in VI advies over Rafael: "Niet zomaar overal instappen" Bekijk deze video » Chris Woerts ziet paniek bij Feyenoord vanwege bacteriële infectie Frank Arnesen Bekijk deze video » Ook René van der Gijp ergert zich aan Valentijn Driessen: "Hij is verzuurd" Bekijk deze video » Uniek moment: Johan Derksen geniet van ontspannen Louis van Gaal op persconferentie Bekijk deze video » Estavana Polman: 'Ik heb maar 30% zicht' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Rug recht houden
Polman snapt niet goed waarom Esbjerg niet meer met haar verder wil, maar kan er verder ook niet al te veel over zeggen. Ze heeft echter wel het gevoel dat ze graag nog wil laten zien wat ze kan als handballer. Polman is nog maar 29 en in 2024 staat er weer een Olympische Spelen op het programma, in 2025 gevolgd door een WK in Duitsland en Nederland. Johan Derksen geeft haar wat vaderlijk advies: "Gewoon je rug recht houden."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV