Waylon voor derde keer vader: ‘Alles wordt nog enger, je krijgt nog meer zorgen’

Waylon voor derde keer vader: ‘Alles wordt nog enger, je krijgt nog meer zorgen’

Vrijdag 10 juni 2022 om 16:42

Waylon is onlangs voor de derde keer vader geworden, zijn vriendin Bibi Breijman is 23 mei bevallen van Chester. De zanger is al even gewend aan het vaderschap, maar dat betekent niet dat hij zorgeloos door het leven gaat. “Alles wordt nog enger. Je krijgt nog meer zorgen”, zegt Waylon. “Maar alles wordt ook leuker. Je keuzes worden makkelijker want je hebt nog maar één ding waar je het voor doet, en dat is heel cliché je gezin.”

Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Waylon</em> voor derde keer vader: ‘Alles wordt nog enger, je krijgt nog meer zorgen’ Waylon is onlangs voor de derde keer vader geworden, zijn vriendin Bibi Breijman is 23 mei bevallen van Chester. De zanger is al even gewend aan het vaderschap, maar dat betekent niet dat hij zorgeloos door het leven gaat. “Alles wordt nog enger. Je krijgt nog meer zorgen”, zegt Waylon. “Maar alles wordt ook leuker. Je keuzes worden makkelijker want je hebt nog maar één ding waar je het voor doet, en dat is heel cliché je gezin.” Bekijk de hele video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Teddy (dochter Waylon en Bibi Breijman) straalt op de dansvloer Bekijk deze video » Waylon maakte lied over Sedar Soares die in 2003 om het leven kwam (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Waylon voor derde keer vader: ‘Alles wordt nog enger, je krijgt nog meer zorgen’

Actuele video's

Meer actuele video's