Video: Mick Jagger test positief op corona, Rolling Stones-concert Amsterdam afgelast

Video: Mick Jagger test positief op corona, Rolling Stones-concert Amsterdam afgelast

Maandag 13 juni 2022 om 18:28

Het concert van de Rolling Stones dat vanavond plaats zou vinden in de Arena gaat niet door. Zojuist in bekendgemaakt dat Mick Jagger positief testte op corona. Jagger liet zich vanmiddag nog zien aan zijn fans bij het Amstel Hotel.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Mick Jagger</em> test positief op corona, <em>Rolling Stones</em>-concert Amsterdam afgelast Het concert van de Rolling Stones dat vanavond plaats zou vinden in de Arena gaat niet door. Zojuist in bekendgemaakt dat Mick Jagger positief testte op corona. Jagger liet zich vanmiddag nog zien aan zijn fans bij het Amstel Hotel. Lees verder onder de video. ConcertIn bovenstaande video is te zien hoe de organisatie het slechte nieuws deelt met de al aanwezige fans. Enkele honderden mensen stonden al vroeg in de Johan Cruijff-ArenA om een goede plek te bemachtigen. 'Mick Jagger is op dit moment te ziek om op te treden. Het is heel jammer, maar het is wat het is.' Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Mick Jagger: 'Super om terug te zijn in Amsterdam voor Rolling Stones-concert' (video) Bekijk deze video » Zien: eerste fans al in de rij voor The Rolling Stones bij Johan Cruijff Arena Bekijk deze video » Video: Mick Jagger op weg naar Rolling Stones-concert in Arena, verlaat Amstel Hotel Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Mick Jagger test positief op corona, Rolling Stones-concert Amsterdam afgelast

Concert
In bovenstaande video is te zien hoe de organisatie het slechte nieuws deelt met de al aanwezige fans. Enkele honderden mensen stonden al vroeg in de Johan Cruijff-ArenA om een goede plek te bemachtigen. 'Mick Jagger is op dit moment te ziek om op te treden. Het is heel jammer, maar het is wat het is.'

Bekijk de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's