Video: Kees van der Spek geeft uitleg over drogeermethode 'needle spiking'

Video: Kees van der Spek geeft uitleg over drogeermethode 'needle spiking'

Maandag 20 juni 2022 om 20:34

Video: <em>Kees van der Spek</em> geeft uitleg over drogeermethode 'needle spiking' De angstaanjagende drogeermethode 'needle spiking' is de laatste tijd vaak in het nieuws; vrouwen melden tijdens het uitgaan geprikt te zijn en zich daarna onwel te voelen. Tot nu toe bleef het alleen bij verhalen zonder veel bewijs, tot dit weekend. Voor het eerst kon de politie een verdachte aanhouden op een festival na meldingen over een man met 'n naald. Kees van der Spek gaf je maandagavond een update in RTL Boulevard en legt nog eens uit waarom 'needle spiking' zo gevaarlijk is. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Kees van der Spek geeft uitleg over drogeermethode 'needle spiking'

De angstaanjagende drogeermethode 'needle spiking' is de laatste tijd vaak in het nieuws; vrouwen melden tijdens het uitgaan geprikt te zijn en zich daarna onwel te voelen. Tot nu toe bleef het alleen bij verhalen zonder veel bewijs, tot dit weekend. Voor het eerst kon de politie een verdachte aanhouden op een festival na meldingen over een man met 'n naald. Kees van der Spek gaf je maandagavond een update in RTL Boulevard en legt nog eens uit waarom 'needle spiking' zo gevaarlijk is.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's