Zien: The Voice of Holland blijkt niet enige programma met grensoverschrijdend gedrag

Zien: The Voice of Holland blijkt niet enige programma met grensoverschrijdend gedrag

Het veelbesproken schandaal bij The Voice of Holland blijkt maar het topje van de ijsberg volgens de Raad voor Cultuur. Zij presenteren een nieuw rapport waarin dat duidelijk wordt.

Zien: <em>The Voice of Holland</em> blijkt niet enige programma met grensoverschrijdend gedrag Het veelbesproken schandaal bij The Voice of Holland blijkt maar het topje van de ijsberg volgens de Raad voor Cultuur. Zij presenteren een nieuw rapport waarin dat duidelijk wordt. CultuurveranderingIn het rapport worden de onderwerpen seksuele intimidatie, maar ook over pesten, racisme, seksisme en discriminatie besproken en we blijken nog een hele 'ouderwetse' sector wat dat betreft. 1 op de 2 vrouwen heeft te maken met grensoverschrijdend gedrag en ook 1 op de 5 mannen: "Er moet een cultuurverandering komen." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Vrouw Rob de Nijs kijkt uit naar afscheidsconcert: 'Al onze dierbaren zijn er' (video) Bekijk deze video » Frank Dane over terugkeer Radio 538: "Grote kans dat het de mist ingaat" (video) Bekijk deze video » Trinny Woodall met kritische noot over Nederlandse vrouw: "Ze zijn bang op te vallen" (video) Bekijk deze video » Twee TBS'ers ontsnapt uit kliniek: "Hoe hebben ze dat niet kunnen zien?" (video) Bekijk deze video » Rob de Nijs in rolstoel tijdens afscheidsconcert volgens Henriette: "Gek, maar goed zo", (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: documentaire George Michael alleen vanavond te zien in bioscopen Bekijk deze video »
TV :
Zien: The Voice of Holland blijkt niet enige programma met grensoverschrijdend gedrag

Cultuurverandering
In het rapport worden de onderwerpen seksuele intimidatie, maar ook over pesten, racisme, seksisme en discriminatie besproken en we blijken nog een hele 'ouderwetse' sector wat dat betreft. 1 op de 2 vrouwen heeft te maken met grensoverschrijdend gedrag en ook 1 op de 5 mannen: "Er moet een cultuurverandering komen."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: The Voice of Holland blijkt niet enige programma met grensoverschrijdend gedrag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV