Video: boze boeren op trekkers blokkeren Groningen Airport (Hart van Nederland

Video: boze boeren op trekkers blokkeren Groningen Airport (Hart van Nederland

Video: boze <em>boeren</em> op trekkers blokkeren Groningen Airport (<em>Hart van Nederland</em> De protestactie van boeren bij Groningen Airport Eelde verloopt "heel gemoedelijk", zegt een woordvoerster van de luchthaven tegen Hart van Nederland. Volgens haar doen enkele tientallen boeren met vijftien trekkers en wat andere voertuigen mee aan de actie. Hoe lang de actie nog gaat duren, is niet bekend. De afgelopen weken zorgden veel boerendemonstraties voor gevaarlijke situaties, in combinatie met bedreigen en geweld. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: verdachte ombrengen Sumanta Bansi krijgt 15 jaar celstraf Bekijk deze video » Minister Staghouwer over boeren: "Hadden gedacht dat het een uitgebalanceerde zaak zou zijn" Bekijk deze video » Bijzondere beelden: schoten gelost bij boerenprotest in Heerenveen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De protestactie van boeren bij Groningen Airport Eelde verloopt "heel gemoedelijk", zegt een woordvoerster van de luchthaven tegen Hart van Nederland. Volgens haar doen enkele tientallen boeren met vijftien trekkers en wat andere voertuigen mee aan de actie. Hoe lang de actie nog gaat duren, is niet bekend. De afgelopen weken zorgden veel boerendemonstraties voor gevaarlijke situaties, in combinatie met bedreigen en geweld.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV