Op1 gemist? Familie boer Jouke gaat aangifte doen tegen schietende agent

Op1 gemist? Familie boer Jouke gaat aangifte doen tegen schietende agent

Donderdag 7 juli 2022 om 23:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De familie van de 16-jarige boer Jouke, die dinsdag werd beschoten bij een boerenprotest bij Heerenveen, wil een aangifte tegen de agent die schoot doorzetten. Ook als ze de agent in kwestie hebben gesproken. Dat zeiden de ouders van Jouke donderdagavond in Op1.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Familie <em>boer Jouke</em> gaat aangifte doen tegen <em>schietende agent</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De familie van de 16-jarige boer Jouke, die dinsdag werd beschoten bij een boerenprotest bij Heerenveen, wil een aangifte tegen de agent die schoot doorzetten. Ook als ze de agent in kwestie hebben gesproken. Dat zeiden de ouders van Jouke donderdagavond in Op1. Tekst gaat verder onder de video. DoodslagIn eerste instantie was het boer Jouke die verdacht werd van doodslag, inmiddels is zijn zaak geseponeerd. De ouders hebben vertrouwen in het onderzoek dat rijksrecherche doet: "Eigenlijk hebben we er best vertrouwen in. We hebben goed contact met ze." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Familie boer Jouke gaat aangifte doen tegen schietende agent

Doodslag
In eerste instantie was het boer Jouke die verdacht werd van doodslag, inmiddels is zijn zaak geseponeerd. De ouders hebben vertrouwen in het onderzoek dat rijksrecherche doet: "Eigenlijk hebben we er best vertrouwen in. We hebben goed contact met ze."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's