John Legend heeft een zwak voor Nederlandse stroopwafels: "Daar hou ik van!"

John Legend heeft een zwak voor Nederlandse stroopwafels: "Daar hou ik van!"

Vrijdag 8 juli 2022 om 21:02

John Roger Stephens, beter bekend als John Legend, speelt al op vanaf zijn vierde op de piano en werkte samen met de grootste namen. Superfan Shirma Rouse sprak de zanger tijdens zijn tripje aan Nederland.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>John Legend</em> heeft een zwak voor <em>Nederlandse stroopwafels</em>: &quot;Daar hou ik van!&quot; John Roger Stephens, beter bekend als John Legend, speelt al op vanaf zijn vierde op de piano en werkte samen met de grootste namen. Superfan Shirma Rouse sprak de zanger tijdens zijn tripje aan Nederland. Tekst gaat verder onder de video. Nederlandse stroopwafelsShirma Rouse wil meneer Legend natuurlijk lekker in de watten leggen, en hoe verwelkom je iemand hier in Nederland? Juist! Met stroopwafels en drop! "Die heb ik al eens gegeten, daar hou ik van", aldus John Legend. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
John Legend heeft een zwak voor Nederlandse stroopwafels: "Daar hou ik van!"

Nederlandse stroopwafels
Shirma Rouse wil meneer Legend natuurlijk lekker in de watten leggen, en hoe verwelkom je iemand hier in Nederland? Juist! Met stroopwafels en drop! "Die heb ik al eens gegeten, daar hou ik van", aldus John Legend.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's