Video: Harry Styles helpt fan met coming-out in volle Ziggo Dome, belt vader

Video: Harry Styles helpt fan met coming-out in volle Ziggo Dome, belt vader

Zondag 10 juli 2022 om 09:02

Harry Styles heeft zaterdag tijdens zijn Ziggo Dome-concert een fan geholpen met haar coming-out. Bekijk de bijzondere beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: Harry Styles helpt fan met coming-out in volle Ziggo Dome, belt vader Harry Styles heeft zaterdag tijdens zijn Ziggo Dome-concert een fan geholpen met haar coming-out. Bekijk de bijzondere beelden hieronder. Lees verder onder de video. TelefoonDe zanger belde op het podium met de vader van de fan. 'Weet je zeker dat ik dit doe?' vroeg hij nog. Na het gesprek meldde Styles: 'Hij zei dat hij erg veel van je houdt en niet kan wachten om je snel weer te zien.' Vorig jaar hielp Harry Styles ook al een fan met zijn coming-out tijdens een concert. Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Renze: Lucas Hamming brengt muzikale ode aan superster Harry Styles Bekijk deze video » Video: Honderden Harry Styles-fans wachten al uren voor de Ziggo Dome Bekijk deze video »
Muziek :
Video: Harry Styles helpt fan met coming-out in volle Ziggo Dome, belt vader

Telefoon
De zanger belde op het podium met de vader van de fan. 'Weet je zeker dat ik dit doe?' vroeg hij nog. Na het gesprek meldde Styles: 'Hij zei dat hij erg veel van je houdt en niet kan wachten om je snel weer te zien.' Vorig jaar hielp Harry Styles ook al een fan met zijn coming-out tijdens een concert.

Bekijk de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's