Emotioneel moment in B&B Vol liefde: Richard in tranen bij graf van overleden vrouw

Emotioneel moment in B&B Vol liefde: Richard in tranen bij graf van overleden vrouw

Dinsdag 12 juli 2022 om 09:23

Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde begint met een emotioneel moment voor Richard. Hij bezoekt op Texel het graf van zijn eerste grote liefde Liselore, die vier jaar geleden na een hersenbloeding plotseling overleed. Richard kan zijn tranen niet bedwingen als hij vertelt over Liselore. "Ze heeft me gewoon opgevoed. Ik was een ongeleid projectiel. Anders weet ik niet wat er met mij gebeurd was, ik had haar gewoon nodig." Hij beseft dat hij nooit een gelijke zal vinden, maar hoopt wel iemand te ontmoeten die hetzelfde als Liselore in het leven staat.

Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Emotioneel moment in <em>B&amp;B Vol liefde</em>: Richard in tranen bij graf van overleden vrouw Het nieuwe seizoen van B&B Vol liefde begint met een emotioneel moment voor Richard. Hij bezoekt op Texel het graf van zijn eerste grote liefde Liselore, die vier jaar geleden na een hersenbloeding plotseling overleed. Richard kan zijn tranen niet bedwingen als hij vertelt over Liselore. "Ze heeft me gewoon opgevoed. Ik was een ongeleid projectiel. Anders weet ik niet wat er met mij gebeurd was, ik had haar gewoon nodig." Hij beseft dat hij nooit een gelijke zal vinden, maar hoopt wel iemand te ontmoeten die hetzelfde als Liselore in het leven staat. Bekijk het fragment uit B&B Vol liefde hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Emotioneel moment in B&B Vol liefde: Richard in tranen bij graf van overleden vrouw

Actuele video's

Meer actuele video's