Zien: muzikaal talent Jules zingt haar nummer 'Rain' live bij Renze

Zien: muzikaal talent Jules zingt haar nummer 'Rain' live bij Renze

Woensdag 13 juli 2022 om 08:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Zien: muzikaal talent <em>Jules</em> zingt haar nummer 'Rain' live bij <em>Renze</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. Het jonge muzikale talent Jules schreef nummers op haar studentenkamer in Amsterdam, maar langzaam maar zeker wordt ze ontdekt door de Nederlandse muziekwereld. Dinsdagavond was ze bij Renze om live op te treden met haar nummer 'Rain'. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: muzikaal talent Jules zingt haar nummer 'Rain' live bij Renze

Het jonge muzikale talent Jules schreef nummers op haar studentenkamer in Amsterdam, maar langzaam maar zeker wordt ze ontdekt door de Nederlandse muziekwereld. Dinsdagavond was ze bij Renze om live op te treden met haar nummer 'Rain'.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's