Zien: Bebe Rexha complimenteert Amsterdamse zangeres Jules, "you can sing, bitch"

Zien: Bebe Rexha complimenteert Amsterdamse zangeres Jules, "you can sing, bitch"

Woensdag 13 juli 2022 om 09:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Bebe Rexha</em> complimenteert Amsterdamse zangeres <em>Jules</em>, &quot;you can sing, bitch&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze van dinsdag 12 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Renze terugkijken bij Gids.tv. De jonge zangeres Jules, die op haar studentenkamertje in Amsterdam grote hits covert met een vleugje soul, is inmiddels internationaal op gaan vallen. Zo coverde ze 'Say My Name' van David Guetta en Bebe Rexha - en die video is ook door Bebe Rexha gezien. Het leverde Jules complimenten op van de superster: "You can sing, bitch!" Aan tafel bij Renze lijkt Jules nog steeds overdonderd te zijn door de complimenten. Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Bebe Rexha complimenteert Amsterdamse zangeres Jules, "you can sing, bitch"

De jonge zangeres Jules, die op haar studentenkamertje in Amsterdam grote hits covert met een vleugje soul, is inmiddels internationaal op gaan vallen. Zo coverde ze 'Say My Name' van David Guetta en Bebe Rexha - en die video is ook door Bebe Rexha gezien. Het leverde Jules complimenten op van de superster: "You can sing, bitch!" Aan tafel bij Renze lijkt Jules nog steeds overdonderd te zijn door de complimenten.

Bekijk het fragment uit Renze hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's