Video: Atleet Mo Farah doet boekje open over mensensmokkel en fraude

Video: Atleet Mo Farah doet boekje open over mensensmokkel en fraude

Woensdag 13 juli 2022 om 11:02

De Britse en wereldberoemde atleet Mo Farah doet in een nieuwe BBC-documentaire een boek open over zijn verleden. Hij onthult dat hij illegaal het land in is gesmokkeld en werd gedwongen te helpen als huishoudhulp.

Video: Atleet <em>Mo Farah</em> doet boekje open over mensensmokkel en fraude De Britse en wereldberoemde atleet Mo Farah doet in een nieuwe BBC-documentaire een boek open over zijn verleden. Hij onthult dat hij illegaal het land in is gesmokkeld en werd gedwongen te helpen als huishoudhulp. "Foute boel""Ik werd meegenomen door een vrouw en toen we in Groot-Brittannië waren, wist ik dat het foute boel was", onthult Farah. De meervoudig Olympisch en wereldkampioen wil met zijn verhaal publieke perceptie over mensenhandel en slavernij aan de kaak stellen. Bekijk het fragment van BBC Sport hierboven. Bekijk ook Abelkader Benali geraakt door verhaal van Mo Farah: "Het is hartverscheurend" Bekijk deze video » Op1: Abdelkader Benali vindt de onthullingen van Mo Farah "een groots gebaar" Bekijk deze video »
Sport :
Video: Atleet Mo Farah doet boekje open over mensensmokkel en fraude

"Foute boel"
"Ik werd meegenomen door een vrouw en toen we in Groot-Brittannië waren, wist ik dat het foute boel was", onthult Farah. De meervoudig Olympisch en wereldkampioen wil met zijn verhaal publieke perceptie over mensenhandel en slavernij aan de kaak stellen.

Bekijk het fragment van BBC Sport hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's