Enorme brand tapijtresten bij afvalverwerker in Genemuiden: bekijk de beelden

Enorme brand tapijtresten bij afvalverwerker in Genemuiden: bekijk de beelden

Donderdag 14 juli 2022 om 10:44

Bij een afvalverwerker in Genemuiden (Overijssel) is in de nacht van woensdag op donderdag een grote brand ontstaan. Een berg tapijtresten van 30 bij 40 meter heeft vlamgevat, in de ochtend kreeg de brandweer de brand onder controle. Er zijn geen gewonden gevallen, omwonenden kregen het advies om ramen en deuren te sluiten vanwege de rookontwikkeling.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Enorme brand</em> tapijtresten bij afvalverwerker in Genemuiden: bekijk de beelden Bij een afvalverwerker in Genemuiden (Overijssel) is in de nacht van woensdag op donderdag een grote brand ontstaan. Een berg tapijtresten van 30 bij 40 meter heeft vlamgevat, in de ochtend kreeg de brandweer de brand onder controle. Er zijn geen gewonden gevallen, omwonenden kregen het advies om ramen en deuren te sluiten vanwege de rookontwikkeling. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. De Telegraaf: zeer grote brand in Californië bedreigt 's werelds grootste boom (video) Bekijk deze video » Video: Zeer grote brand bij visrestaurant Simonis op visafslag Scheveningen Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's