Op1 gemist? Dilan Yeşilgöz wil harder optreden tegen drugscriminelen door samenwerking

Op1 gemist? Dilan Yeşilgöz wil harder optreden tegen drugscriminelen door samenwerking

Vrijdag 15 juli 2022 om 08:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Dilan Yeşilgöz wil harder optreden tegen drugscriminelen door <em>samenwerking</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Dilan Yeşilgöz, minister van Justitie en Veiligheid, is aangeschoven in Op1 om te praten over de aanpak van drugscriminelen die via de haven van Rotterdam handel drijven. De minister wil ons land minder aantrekkelijk te maken voor de criminelen door hard tegen ze op te treden. Dat wil ze vooral bereiken door - "het klinkt weinig sexy" - samenwerking met andere landen. Als er zoveel mogelijk informatie wordt gedeeld, is het een stuk makkelijker om de handelsroute te verstoren. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dilan Yeşilgöz wil harder optreden tegen drugscriminelen door samenwerking

Dilan Yeşilgöz, minister van Justitie en Veiligheid, is aangeschoven in Op1 om te praten over de aanpak van drugscriminelen die via de haven van Rotterdam handel drijven. De minister wil ons land minder aantrekkelijk te maken voor de criminelen door hard tegen ze op te treden. Dat wil ze vooral bereiken door - "het klinkt weinig sexy" - samenwerking met andere landen. Als er zoveel mogelijk informatie wordt gedeeld, is het een stuk makkelijker om de handelsroute te verstoren.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's