Burgemeester Ahmed Aboutaleb over Rotterdamse drugscriminelen: "Kwetsbare jongeren"

Burgemeester Ahmed Aboutaleb over Rotterdamse drugscriminelen: "Kwetsbare jongeren"

Vrijdag 15 juli 2022 om 08:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Burgemeester <em>Ahmed Aboutaleb</em> over Rotterdamse drugscriminelen: &quot;Kwetsbare <em>jongeren</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam, ziet hoe veel mensen in zijn stad kapotgaan aan de drugscriminaliteit in de haven. Hele gezinnen worden verscheurd en volgens Aboutaleb zijn het vooral kwetsbare jongeren die worden geronseld voor de drugshandel. De burgemeester vindt dat ze "een schone kans verdienen", maar hierin ligt ook nog veel werk voor de politie en de ouders. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Burgemeester Ahmed Aboutaleb over Rotterdamse drugscriminelen: "Kwetsbare jongeren"

Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam, ziet hoe veel mensen in zijn stad kapotgaan aan de drugscriminaliteit in de haven. Hele gezinnen worden verscheurd en volgens Aboutaleb zijn het vooral kwetsbare jongeren die worden geronseld voor de drugshandel. De burgemeester vindt dat ze "een schone kans verdienen", maar hierin ligt ook nog veel werk voor de politie en de ouders.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's