Finale De Hollandse Nieuwe: Pascal Redeker zingt Ik kan je niet vergeten

Finale De Hollandse Nieuwe: Pascal Redeker zingt Ik kan je niet vergeten

Zondag 17 juli 2022 om 09:48

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 16 juli. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv.

Zaterdag was het tijd voor de finale van De Hollandse Nieuwe, een zangwedstrijd van SBS voor volkszangers. In de eindstrijd deed finalist Pascal Redeker er alles aan om de winst te pakken, hij zong onder anderen Ik kan je niet vergeten.

Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Finale <em>De Hollandse Nieuwe</em>: Pascal Redeker zingt <em>Ik kan je niet vergeten</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Hollandse Nieuwe van zaterdag 16 juli. Je kunt de hele uitzending van De Hollandse Nieuwe terugkijken via Gids.tv. Zaterdag was het tijd voor de finale van De Hollandse Nieuwe, een zangwedstrijd van SBS voor volkszangers. In de eindstrijd deed finalist Pascal Redeker er alles aan om de winst te pakken, hij zong onder anderen Ik kan je niet vergeten. Bekijk het fragment van De Hollandse Nieuwe hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Hollandse Nieuwe terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's