B&B Vol Liefde: Hans en Yovan duidelijk geen match

B&B Vol Liefde: Hans en Yovan duidelijk geen match

Dinsdag 26 juli 2022 om 10:08

Yovan begon haar avontuur bij Hans zo enthousiast maar toch is ze er na een paar dagen al weer klaar mee. Ze blijkt echter niet de enige want ook de B&B-eigenaar ziet haar liever vertrekken: 'Ik heb zitten piekeren en nadenken hoe ik het nieuws moet gaan brengen want het is geen match', vertelt hij.

'Niet geschikt voor elkaar'
De twee gaan vervolgens het gesprek aan. Hans: 'Ik heb toch de indruk dat we een ander soort leven hebben en niet geschikt zijn voor elkaar.' Yovan vult aan: 'Je bent een hele aardige en lieve man maar wij zijn gewoon geen match.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Hans en Yovan duidelijk geen match Yovan begon haar avontuur bij Hans zo enthousiast maar toch is ze er na een paar dagen al weer klaar mee. Ze blijkt echter niet de enige want ook de B&B-eigenaar ziet haar liever vertrekken: 'Ik heb zitten piekeren en nadenken hoe ik het nieuws moet gaan brengen want het is geen match', vertelt hij. 'Niet geschikt voor elkaar'De twee gaan vervolgens het gesprek aan. Hans: 'Ik heb toch de indruk dat we een ander soort leven hebben en niet geschikt zijn voor elkaar.' Yovan vult aan: 'Je bent een hele aardige en lieve man maar wij zijn gewoon geen match.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol Liefde: Hans en Yovan duidelijk geen match

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's