Opmerkelijke beelden: politie vangt schaap in de drive-thru van KFC

Opmerkelijke beelden: politie vangt schaap in de drive-thru van KFC

Donderdag 28 juli 2022 om 19:45

Opmerkelijke beelden: politie vangt <em>schaap</em> in de drive-thru van <em>KFC</em> Bezoekers van de KFC bij de A4 in Den Hoorn waren getuige van een opmerkelijk incident donderdagochtend. Er stond ineens een schaap in de drive-thru. In bovenstaande video van Hart van Nederland zie je hoe de politie grote moeite had met het vangen van het dier. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Boeren barbecueën op geblokkeerde knooppunt Azelo, bekijk de beelden Bekijk deze video » Schattige beelden: Vier stokstaartjes geboren in Dierenpark Amersfoort Bekijk deze video » Politie over gevaarlijke boerenacties in Hart van Nederland: 'Zware delicten' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bezoekers van de KFC bij de A4 in Den Hoorn waren getuige van een opmerkelijk incident donderdagochtend. Er stond ineens een schaap in de drive-thru. In bovenstaande video van Hart van Nederland zie je hoe de politie grote moeite had met het vangen van het dier.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's