Politie over gevaarlijke boerenacties in Hart van Nederland: 'Zware delicten' (video)

Politie over gevaarlijke boerenacties in Hart van Nederland: 'Zware delicten' (video)

Donderdag 28 juli 2022 om 19:08

Politie over gevaarlijke boerenacties in <em>Hart van Nederland</em>: 'Zware delicten' (video) De politie maakt zich grote zorgen over de acties van de boeren. Na blokkades op snelwegen en grote branden langs de weg, werden zelfs bedrijven die het puin om moesten ruimen bedreigd. Willem Woelders, woordvoerder van de landelijke eenheid van de politie: 'Ga met elkaar om tafel zitten, op deze manier wordt het steeds erger en gevaarlijker,' zei hij voor de camera van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Nederlanders hebben geen begrip voor boerenacties: "Ik vind dit te ver gaan" Bekijk deze video » Bizarre beelden: Vrachtwagen verliest enorme hoeveelheid bier na crash op A2 Bekijk deze video » Boeren barbecueën op geblokkeerde knooppunt Azelo, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Misdaad :

De politie maakt zich grote zorgen over de acties van de boeren. Na blokkades op snelwegen en grote branden langs de weg, werden zelfs bedrijven die het puin om moesten ruimen bedreigd. Willem Woelders, woordvoerder van de landelijke eenheid van de politie: 'Ga met elkaar om tafel zitten, op deze manier wordt het steeds erger en gevaarlijker,' zei hij voor de camera van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's