Tour de France Femmes: bekijk hoogtepunten etappe 6 met winst Marianne Vos

Tour de France Femmes: bekijk hoogtepunten etappe 6 met winst Marianne Vos

Vrijdag 29 juli 2022 om 17:20

Bekijk hier het etappeschema van Tour de France Femmes 2022

Vrijdag stond de zesde etappe op het programma van de Tour de France Femmes. Marianne Vos wist uiteindelijk voor de tweede keer deze wielerronde de overwinning in de wacht te slepen, in de sprint kwam de Nederlandse als eerste over de streep. Na deze overwinning blijft ze eigenaresse van de gele trui.

Bekijk de hoogtepunten van etappe 6 van de Tour de France Femmes hieronder.

De Tour de France Femmes 2022 is tot en met zondag 31 juli te zien op NPO 1, NOS.nl en de livestream via Gids.tv. De belangrijkste hoogtepunten vind je bij Gids.tv.

Tour de France Femmes: bekijk hoogtepunten etappe 6 met winst <em>Marianne Vos</em> Bekijk hier het etappeschema van Tour de France Femmes 2022 Vrijdag stond de zesde etappe op het programma van de Tour de France Femmes. Marianne Vos wist uiteindelijk voor de tweede keer deze wielerronde de overwinning in de wacht te slepen, in de sprint kwam de Nederlandse als eerste over de streep. Na deze overwinning blijft ze eigenaresse van de gele trui. Bekijk de hoogtepunten van etappe 6 van de Tour de France Femmes hieronder. De Tour de France Femmes 2022 is tot en met zondag 31 juli te zien op NPO 1, NOS.nl en de livestream via Gids.tv. De belangrijkste hoogtepunten vind je bij Gids.tv. Samenvatting Tour de France Femmes etappe 2: Dubbelslag voor Marianne Vos Bekijk deze video » Tour de France Femmes: Marianne Vos wint in gele trui haar tweede etappe Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France Femmes: bekijk hoogtepunten etappe 6 met winst Marianne Vos

Actuele video's

Meer actuele video's