Tour de France Femmes: Marianne Vos wint in gele trui haar tweede etappe

Tour de France Femmes: Marianne Vos wint in gele trui haar tweede etappe

Vrijdag 29 juli 2022 om 16:26

Bekijk hier het etappeschema van Tour de France Femmes 2022

Marianne Vos heeft vrijdag opnieuw een etappe van de Tour de France Femmes gewonnen. De Nederlandse kwam voor de tweede keer deze wielerronde als eerste over de streep en zo behoudt ze de gele trui. Zondag is de laatste etappe, dan wordt duidelijk wie de overwinning op haar naam schrijft.

Bekijk hoe Marianne Vos over de streep komt in de Eurosport-video hieronder.

De Tour de France Femmes 2022 is tot en met zondag 31 juli te zien op NPO 1, NOS.nl en de livestream via Gids.tv. De belangrijkste hoogtepunten vind je bij Gids.tv.

Tour de France Femmes: <em>Marianne Vos</em> wint in gele trui haar tweede etappe Bekijk hier het etappeschema van Tour de France Femmes 2022 Marianne Vos heeft vrijdag opnieuw een etappe van de Tour de France Femmes gewonnen. De Nederlandse kwam voor de tweede keer deze wielerronde als eerste over de streep en zo behoudt ze de gele trui. Zondag is de laatste etappe, dan wordt duidelijk wie de overwinning op haar naam schrijft. Bekijk hoe Marianne Vos over de streep komt in de Eurosport-video hieronder. De Tour de France Femmes 2022 is tot en met zondag 31 juli te zien op NPO 1, NOS.nl en de livestream via Gids.tv. De belangrijkste hoogtepunten vind je bij Gids.tv. Samenvatting Tour de France Femmes etappe 2: Dubbelslag voor Marianne Vos Bekijk deze video » Zien: Marlen Reusser wint de derde etappe van Tour de France Femmes, Vos houdt trui Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France Femmes: Marianne Vos wint in gele trui haar tweede etappe

Actuele video's

Meer actuele video's