Video: Duizenden deelnemers Pride Walk Amsterdam willen meer gelijkheid

Video: Duizenden deelnemers Pride Walk Amsterdam willen meer gelijkheid

Zaterdag 30 juli 2022 om 18:31

Video: Duizenden deelnemers <em>Pride Walk Amsterdam</em> willen meer gelijkheid In Amsterdam hebben enkele duizenden mensen meegelopen met de jaarlijkse Pride Walk, een demonstratie voor gelijke rechten voor lhbti'ers wereldwijd. De deelnemers aan de optocht dragen regenboogvlaggen en Progress Pride-vlaggen, die staan voor nog meer diversiteit in de regenbooggemeenschap. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Ab Osterhaus over Pride Amsterdam en het apenpokkenvirus Bekijk deze video » Video: Envy Peru en Leco van Zadelhoff delen tips voor de perfecte drag make-up Bekijk deze video »
Nieuws :

In Amsterdam hebben enkele duizenden mensen meegelopen met de jaarlijkse Pride Walk, een demonstratie voor gelijke rechten voor lhbti'ers wereldwijd. De deelnemers aan de optocht dragen regenboogvlaggen en Progress Pride-vlaggen, die staan voor nog meer diversiteit in de regenbooggemeenschap.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's