André schrikt in Denkend aan Holland als hij Janny kwijt is: ‘Heb geen plons gehoord’

André schrikt in Denkend aan Holland als hij Janny kwijt is: ‘Heb geen plons gehoord’

In Denkend aan Holland is André van Duin druk in gesprek met een man die vertelt dat ze ook in Turkije haring verkopen. Maar dan schrikt de presentator zich ineens rot, want hij is Janny kwijt. Hij keert zich om naar de boot en begint te roepen, maar gelukkig komt ze snel aanlopen. “Ik denk: ik heb helemaal geen plons gehoord, hoe kan dat?”

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland hieronder.

Het vierde seizoen van Denkend aan Holland is vanaf donderdag 4 augustus wekelijks om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

André schrikt in <em>Denkend aan Holland</em> als hij Janny kwijt is: ‘Heb geen plons gehoord’ In Denkend aan Holland is André van Duin druk in gesprek met een man die vertelt dat ze ook in Turkije haring verkopen. Maar dan schrikt de presentator zich ineens rot, want hij is Janny kwijt. Hij keert zich om naar de boot en begint te roepen, maar gelukkig komt ze snel aanlopen. “Ik denk: ik heb helemaal geen plons gehoord, hoe kan dat?” Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland hieronder. Het vierde seizoen van Denkend aan Holland is vanaf donderdag 4 augustus wekelijks om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. Denkend aan Holland seizoen 4 start 4 augustus: ‘Eindelijk goede koffie!’ Bekijk deze video » Video: Janny van der Heijden in Op1 over nieuw seizoen Denkend Aan Holland Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's