André en Janny proosten op nieuw seizoen Denkend aan Holland: ‘Hotsieflotsie!’

André en Janny proosten op nieuw seizoen Denkend aan Holland: ‘Hotsieflotsie!’

Donderdag ging het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland van start en dat wordt op een feestelijke manier ingeluid door André van Duin en Janny van der Heijden. Ze proosten uiteraard geheel volgens de lokale traditie, met pink en duim. “Hotsieflotsie!”

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland hieronder.

Het vierde seizoen van Denkend aan Holland is sinds donderdag 4 augustus wekelijks om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.

André en Janny proosten op nieuw seizoen <em>Denkend aan Holland</em>: ‘Hotsieflotsie!’ Donderdag ging het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland van start en dat wordt op een feestelijke manier ingeluid door André van Duin en Janny van der Heijden. Ze proosten uiteraard geheel volgens de lokale traditie, met pink en duim. “Hotsieflotsie!” Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland hieronder. Het vierde seizoen van Denkend aan Holland is sinds donderdag 4 augustus wekelijks om 21.15 uur uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv. Video: Janny van der Heijden in Op1 over nieuw seizoen Denkend Aan Holland Bekijk deze video » André schrikt in Denkend aan Holland als hij Janny kwijt is: ‘Heb geen plons gehoord’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's