Remkes na ‘constructief’ gesprek met boeren: ‘Stevige vertrouwenscrisis’ (video)

Remkes na ‘constructief’ gesprek met boeren: ‘Stevige vertrouwenscrisis’ (video)

Hier kun je de hele reactie van Remkes na het gesprek met de boeren terugkijken.

Johan Remkes heeft vrijdag naar eigen zeggen een ‘constructief’ gesprek gevoerd met een aantal boerenorganisaties. Remkes is aangesteld als bemiddelaar en doet een poging om de boeren en het Kabinet weer dichter bij elkaar te brengen. Er is flinke onenigheid over de stikstofplannen, die grote gevolgen hebben voor boerenbedrijven.

Lees verder onder de video.

Remkes na ‘constructief’ <em>gesprek met boeren</em>: ‘Stevige vertrouwenscrisis’ (video) Hier kun je de hele reactie van Remkes na het gesprek met de boeren terugkijken. Johan Remkes heeft vrijdag naar eigen zeggen een ‘constructief’ gesprek gevoerd met een aantal boerenorganisaties. Remkes is aangesteld als bemiddelaar en doet een poging om de boeren en het Kabinet weer dichter bij elkaar te brengen. Er is flinke onenigheid over de stikstofplannen, die grote gevolgen hebben voor boerenbedrijven. Lees verder onder de video. ‘Huidige impasse moet worden doorbroken’Volgens Remkes zijn er een aantal ‘kritische noten gekraakt’, maar dat was ook zijn bedoeling. “Ik ben voor mijzelf tot de conclusie gekomen dat er sprake was en is van een stevige vertrouwenscrisis. Dat zit dieper dan de huidige stikstofdiscussie.” Remkes vindt dat linksom of rechtsom de huidige impasse moet worden doorbroken en dat er verder moet worden gewerkt aan herstel. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Boerenprotest: tweedeling boeren nu LTO wil praten met bemiddelaar Johan Remkes Bekijk deze video » Op1 gemist? Bart Kemp over gesprek met stikstofbemiddelaar Johan Remkes Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

‘Huidige impasse moet worden doorbroken’
Volgens Remkes zijn er een aantal ‘kritische noten gekraakt’, maar dat was ook zijn bedoeling. “Ik ben voor mijzelf tot de conclusie gekomen dat er sprake was en is van een stevige vertrouwenscrisis. Dat zit dieper dan de huidige stikstofdiscussie.” Remkes vindt dat linksom of rechtsom de huidige impasse moet worden doorbroken en dat er verder moet worden gewerkt aan herstel.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV